• Telefon


    +47 00 00 00 00

  • E-post


    din@epost.no

Kampsportsenteret

Elverum kampsportsenter

I 1995 fikk Elverum Taekwondo klubb en kontrakt for leie av lokaler hos YC Elverum på bryggeriet. Lokalet ble pusset opp til et hyggelig trenings- og samlingssted med spesiallaget gulv for kampsportutøvere. I 2003 ble igjen lokalene pusset opp på ny, og klubben kan stolt presentere hyggelig omgivelser i kirkeveien 58.

I de senere år har lokalet fristet flere kampsporter til å holde sine treninger hos oss.. Dette har vist seg å gi positiv effekt for klubbene, og i 2006 inngikik vi en avtale om å danne et felles senter. Elverum kampsportsenter ble dannet av Elverum Taekwondo klubb, Elverum Ninjitsu klubb og Elverum Sparringklubb.

I desember 2014 inngikk Elverum Taekwondo en ny avtale med YC Eiendom om å utvide senteret til ca. 450 kvm. Elverum Taekwondo klubb består i dag av 2 Do Jang'er (treningshaller), egne fasiliteter for kondisjonstrening, styrketrening og boksesekker. I tillegg er det minglerom for foreldre og barn som ønsker å slappe av under og mellom treningsøktene med mulighet for å lage kaffe/te, spille playstation eller se på film.

Vi ønsker å fremme kampsport på en positiv måte og har felles verdier og holdninger vi ønsker å fremme til våre utøvere.

Kom og besøk oss i vårt lokale i Kirkeveien 58, 2409 Elverum.

Velkommen skal dere være!